Lirik Lagu KANGEN Wa Kancil Wa Koslet

Lirik Lagu Kangen Wa Kancil Feat Wa Koslet



Lirik Lagu Kangen Wa Kancil Feat Wa Koslet
Lirik Lagu Kangen Wa Kancil Feat Wa Koslet


Masih dengan suasana kehilangan istri tercinta, lagu Kangen Wa kancil feat wa koslet ini dibuat dan langsung mendapat apresiasi yang luar biasa dari para fans Wa Kancil Wa Koslet.

Title : Kangen
Artis : Wa Kancil Wa Koslet
Album : Single Album
Genre : Dangdut Tarling
Tahun : 2020

Lirik Lagu Kangen Wa Kancil Feat Wa Koslet

Banyu mata netes ora kerasa
Kelingan waktu zaman semana
Blenak bareng nglakoni
Wis enak senok ninggal kari

Mendhem rindu ora bisa ketemu
Bayangan kaya ana ning iringan
Photo dadi kenangan
Waktu kita masih dadi bebarengan


Mendhem rindu ora bisa ketemu

REFF :
Oh ... angin sampeaken kangen
Ning kekasih sing wis ninggal kari
Oh ... angin sampeaken rindu
Ati kangen pengen pisan ketemu


Mendhem rindu ora bisa ketemu
Bayangan kaya ana ning iringan
Photo dadi kenangan
Waktu kita masih dadi bebarengan


Mendhem rindu ora bisa ketemu

REFF:
Oh ... angin sampeaken kangen
Ning kekasih sing wis ninggal kari
Oh ... angin sampeaken rindu
Ati kangen pengen pisan ketemu


Banyu mata netes ora krasa
Kelingan waktu zaman semana
Blenak bareng nglakoni


Wis enak senok ninggal kari

Mendhem rindu ora bisa ketemu
Bayangan kaya ana ning iringan
Photo dadi kenangan
Waktu kita masih dadi bebarengan


Mendhem rindu ora bisa ketemu


Lirik Lagu Man Ana

Lirik Lagu Tarling

Kenangan Wa Kancil

Lirik Lagu senorita

loading...